ÄNTLIGEN

Nu har jag äntligen konkretiserat idéen om en

plattform där jag kan uttrycka mina tankar och idéer.
Jag vill börja med att tacka dig som just nu läser mitt absolut första inlägg någonsin i bloggform.

Tanken med detta projekt är som sagt att skriva ner alla mina tankar, idéer och iaktagelser som bubblar inom mig och samtidigt exponera dom mot allmänheten för att möjligtvis kunna föra någon form av diskussion kring dom.
Innehållet kommer vara blandat, främst ha en privatekonomisk och beteendevetenskaplig inriktning me också generellt kring investeringar, aktier och sparande. . Inläggen kommer att variera mellan enklare karaktär till mer djupa och filosofiska.

Fokus kommer att vara på mig och min familjs resa mot en absolut frihet och en mer hållbar livsstil.
Kommer berätta mer för er om vad denna frihet innebär för oss i ett senare inlägg.